AgrofarmExpert - prietenul gradinilor frumoase!

Agrofarm Expert - amenajari spatii verzi
despre noi

SC AGROFARM EXPERT SRL
s-a infiintat in anul 2006 activitatea principal din acel moment fiind productia de plante floricole si prestarile de servicii in domeniul arhitacturii peisagistice.
Echipa Agrofarm Expert imbina experienta teoretica si practica acumulata in decursul timpului cu pasiunea pentru agricultura, astfel incat putem garanta servicii de cea mai inalta calitate in domeniul nostru.

Agrofarm Expert - amenajari spatii verzi

Cine suntem?

Suntem o echipa de specialisti formata din ingineri horticultori, arhitecti peisagisti, ingineri instalatori, tehnicieni si muncitori, care va stau la dispozitie cu o gama completa de produse si servicii pentru amenajarea si intretinerea unei gradini.
Experienta noastra si a personalului pe care il avem va garanteaza o lucrare moderna, de calitate, executata in cel mai scurt timp.

Activitati specifice

Prestam servicii precum: productia, importul si comercializarea de plante dendrofloricole; comercializarea de pesticide; prestarea de servicii in agricultura, cu specializare in pomicultura (infiintare si intretinere a livezilor pomicole, tratamente fitosanitare etc); consultant a agricola in domenii variate: viticultura, pomicultura, legumicultura, floricultura, cultura mare.